maanantai 20. toukokuuta 2013

Arvoituksen vastaus + hyppelöitä // Laura




Viime keskiviikkona laaksolla oli aluevalmennukset aka pitkän veden treeni. Ainut hyvä asia oli se että Rassen mielestä pitkä vesi oli jeejee ja sen se meni kyselemättä. Kaikki muu olikin sitten kamalaa ja mielummin unohdan koko valmennuksen .... En osannut yhtään, hevonen vain jumitti ja kyttäili ja vasta viimeinen rata oli "ok". 

Tänään sitten hyppäsinkin ensimmäistä kertaa viime keskiviikon jälkeen. Miltein viikon Rasse on saanut chillailla ja ollaan käyty derbyllä laukkailemassa ja myös maastossa. Fiilis oli ihan toinen!! Hevonen hyppäsi aivan älyttömän hyvin ja 140cm esteet tuntuivat superhelpoilta. 

Myös lisäksi ratkaisu ARVOITUKSEEN. Jos kaikki menee kuten on nyt suunniteltu niin meille tulee heinäkuussa ylläpitoon todella kiva 7v heppa. Toivon etten nyt liian aikaisin hurraa, mutta hevonen on kyllä aivan älyttömän potentiaalinen ja hyppyä siinä löytyy vaikka muille jakaa. Hevosta yleisesti kutsutaan Bupuksi, mutta minulle se tulee olemaan Booboo ihanan Honey Boo Boon vuoksi.


Jos Rassesta sanoin että se on haaste niin tämä menee vielä enemmän haasteeksi. Hevonen on iso ja voimakas sekä hieman vähemmän maailmaa nähnyt. Kuitenkin otan innolla projektin vastaan, sillä Booboon hyvänä puolena on sen ISO hyppy. En ole monella hevosella mennyt joiden ei tarvitse edes ajatusta uhrata vielä 100cm pystyllä....

Booboosta on muutama video, mutta oma ratsastukseni on vielä niin huonoa etten halua niitä julkaista. Tai ei huonoa, mutta kuitenkin haparoivaa ja hankalan näköistä. Tyytykää siis kuvakaappauksiin.





Niin vahva hyppy etten meinaa minäkään kyydissä pysyä... apua?! 

- Laura

2 kommenttia:

  1. Bupu on parempi kuin Booboo, joka kuullostaa enemmän lasten ohjelman hahmolta tai purukumi merkiltä. :DD

    Kauan Bupu on teillä ylläpidossa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha niinpä :D mutta honey boobooo on söpö lapsi :D

      Ja mä en tiedä yhtään, ensin katotaan miten sen kanssa elo sujuu :)

      - Laura

      Poista