tiistai 7. toukokuuta 2013

Tuur/ Laakso 5.5 //Sara

Oltiin sunnuntaina kisailemassa laaksolla, ja mentiin vain yksi luokka, johtuen siitä, että nyt on/oli neljät kisat putkeen ja otettiin tällä kertaa vähän iisimmin, eli yksi 110 cm. Eli meillä oli Kerralla kisat, nyt tuurilla oli, sitten on Hepellä ja sitten taas keravalla.

Oltiin kisapaikalla hyvissä ajoin ja kävimme katsomassa ratapiirrosta. Sen jälkeen otimme ponit ulos ja lähdimme verryttelemään. Jouduin verkkaamaan ennen radankävelyä, koska lähdin aika alkupäässä.

Rata oli ihan kiva, paitsi en tykkää hirveesti suorista linjoista varsinkaan pitkistä sellaisista, koska rupeen säätää aina liikaa.

Verkassa poni oli tosi hyvän tuntunen ja saatiin hyviä hyppyjä. Tuli ehkä hieman kiire, mutta hyvin ehdittiin. Tuisku auttoi mua verkassa, mikä helpotti paljon.

                     

                           

Rata oli muuten aika hyvä lukuun ottamatta 1-2 linjaa. Tuisku sanoi että menisin sen kahdeksalla ja niin linjan alussa olin menossakin. Sitten siinä linjan keskivaiheilla päätinkin mennä se seittemällä ja sit sen jälkeen päätinkin mennä sen kahdeksalla, osaatte varmaan kuvitellakkin mimmonen lähestyminen siihen tuli. Kaikkiin muihin esteisiin radassa tulikin ihan hyvät lähestymiset. tulokseksi siis tuli 4 vp. Olin ihan tyytyväinen, poni ei kuitenkaan tehnyt mitään väärää, vaan minä tohelsin siellä selässä. :D
sitten hieman kuvia:
                       
                        

                       







Aina kun siitä ottaa kuvia nii se poseeraa !
                              

2 kommenttia: