keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Ostoksia ja kisakauden odottelua

Piipahdimme työharjoitteluni jälkeen Hipposportissa Kilossa. Rakastan kaupassa käymistä (löydän sieltä aivan älyttömästi kaikkia ihanuuksia - olisin mm ostosten lisäksi himoinnut yhtä takkia, kahta kisapaitaa, kimalle UGG-kenkiä, t-paitaa ja muutamia housuja), mutta tällä kertaa sorruimme vain yhteen 'heräte'ostokseen oikeiden tarpeiden lisäksi.

Mukaan tarttui uusi riimunnaru (tummansininen 4m) ja ajopiiska. Lisäksi sain sponroritavaroina ihanan tupsupipon ja sateenvarjon, joista kummatkin varmasti tulevat käyttöön.

Kuitenkin nälkä kasvaa syödessä, ja listalla onkin nyt uusi kisapaita (millainen? Blingbling pakko olla ja joko valkoinen tai kultainen, mutta valinnanvaraa on niin paljon!) sekä uusi kilpailuihin soveltuva kello. Kyllä, koska olen nykyään aivan addiktoitunut kaikkeen hileeseen ja kimaltavaan, tulee minun etsiä jostain tarpeeksi säihkyvä vekotin käteen.

"tukka hyvin näkyyks kello oon vieläkin leija ei pääty lento"

Ehdottomasti ihanin ostos oli kuitenkin nyt tilauksessa olevat housut! Valkoiset kilpailuhousut pienellä kimalteilla ja kripeillä. Naureskelinkin että nyt on ainakin treeni-into huipussaan kun ihania tavaroita sai ostettua. Pitäisikin joskus kuvailla kilpailuvarusteeni läpi - vaikka ne ovatkin jo näkyneet esimerkiksi kisavideoilla niin ne on kyllä (vaikka itse sanonkin) niin hienosti koottu ja ehdottomasti esittelyn arvoisia!

Housuista tuleekin sitten aivan omaa postausta kun ne saapuvat. Ainut mutta taas kisakaudelle on vain tuo Rowil, joka yrittää vissiin taas näyttää vähän könkkäkönkkä vaihdettaan tarhassa ......

- Laura

ps. eilinen oli aprillia - heikkoa sellaista tietenkin. Varsa on ja pysyy.

2 kommenttia:

  1. Equilinen uudet kisapaidat on aivan iiiihania! <3 Ja hei, muhun meni varsapila täydestä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On, ja hinta kans :D 150e kpl auts ....

      Ja ehkä joskus se poistuukin, mutta ei vielä ;)

      - Laura

      Poista