sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Jos ostat uudet housut, sinulla tulee olla myös hevonen

Koska eihän se maailma nyt niin pyöri että ostaa kalliit kilpailuhousut ja kun hevonen ontuu niin koko kisakausi on sitten siinä. Ei. Silloin mietitään mistä saadaan hyvä hevonen jolla voi jatkaa kilpailemista.

Jotenka muutama tekstari Nealle ja Ipeä kokeilemaan. Olen jo aiemmin Nean kanssa siitä puhunut, että sillä menisin ja hyppäisin mutta jotenkin se on aina vain jäänyt. Omat hevoset olleet kunnossa tai jostain on tullut ylläpitoon hevonen. Nyt kuitenkin tilanne oli otollinen ja hyvä niin - Ipe oli aivan älyttömän hyvä, eli kilpailukausi näyttää taas vihreää valoa. Ongelmana on vain se, riittääkö kuukauden treeni 90cm vai 100cm tasoon?





Niin ja ne housut - aivan ihanat euro-starin Laura malliset housut. Housuissa kauheasti blingiä ja istuvat aivan törkeän hyvin. Bonuksena lahkeessa gripit, eli pitäisi kyydissäkin pysyä. Animoissa todella ihastuin siihen liimapintaan, eli hyvä että kilpailuhousuissakin sama pinta sitten on. Ainut ongelma on nyt puuttuva kilpailupaita ja se säkenöivä kello.



Mietin jo kilpailupaitaa mustana valkoisella kauluksella - saattaisi olla ihan siistin näköinen mustan takin kanssa. Hinta kuitenkin kirpaisee, kun kaikki kivat paidat ovat reilusti yli sata euroa. Jos tosin nyt pääsen starttaamaan vaikkapa sitä alue-tasoa, niin onhan mulla pakko kiva paitakin olla. Eikö vain?


Kaisu myös aiheutti yksi päivä pienen järkytyksen makaamalla laitumella. Eläinlääkäri käski tuoda sen karsinaan ja antaa kipulääkettä, sillä kääntyvä varsa aiheutti kipua. Lopulta Kaisu löysi 'hyvän' asennon, jossa se viihtyi puolisen tuntia. Sitten se kääntyi kyljelleen ja alkoi syödä heinää. Viimein puolentoista tunnin kuluttua kipu meni ohi ja Kaisu nousi seisomaan ja oli ok. Nisätkin alkoivat turvota eilen, jotenka varsan matka kohti maailmaa selvästi on jo lähellä! Jännittää aivan älyttömästi ....

Laskettu aika on lanka-lauantaina, eli 13 päivää on vielä aikaa. Useimmiten kuitenkin kylmällä ilmalla ja ensimmäiset varsat muutenkin venyvät vähän yli lasketun ajan, eli odotuksessa on joskus 21.4 aikoihin varsuli ... :)



- Laura

2 kommenttia:

  1. Voieiiii taas saat ihunan pikku varsulin :) pääsiäisvarsa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä en vaan malta oottaa <3 varsat on niin söpöjä mun sydän on ihan kippuralla odotuksesta ja jännityksestä!

      Poista