torstai 17. huhtikuuta 2014

Dumi 12.4

Oikein hyvän kuvailun päivästä voitte lukea täältä.

Lyhykäisyydessään, kilpailut menivät oikein hyvin. Vaikka takana oli aivan kamalan rankka viikko (joka päivä 12h työpäiviä, lauantaina 'vain' 6h) ja hevosella olin mennyt kahdesti aiemmin, meni kilpailut todella hyvin.

80cm verryttely oli ehkä hieman lyhyt, mutta toisaalta Ipe oli niin cool ettei se häirinnyt niin kovin. Rata oli vähän jännittynyt ja 'kankea', muutama hyppy oli kamala (kiitos Ipelle joka hyppäsi esteen numero kuusi aivan paikaltaan!) ja oma ratsastus haparoiva, mutta tulos 0-0 ja viides sija!


90cm verryttely olikin sitten vähän venytetty, joten otin treenin kannalta ja hyppelin vähän 'ylimääräistäkin'. Verryttely oli kyllä ihan syvältä, sillä porukka ratsasti ihan liian läheltä (myös ne joilla oli punainen rusetti!!) ja vaaratilanteita syntyi. Ei oikeasti voi olla mahdotonta olla laukkaamatta kävelevän ratsukon vierestä juuri esteen kohdalla! Näin ihan punaista, ja hyvä etten kunnolla avannut sanaista arkkuani muutamalle urpolle.

Rata oli sama, joten ihan fiiliksellä vain yli. Rata oli jo paljon parempi, osittain kylläkin turhan villi ja muutamassa kohdassa vielä Ipe sai kiivetä yli esteistä. Hyvin kuitenkin sujui! Saimme taas 0-0 radan ja sijoituimme kuudenneksi. Ensimmäisistä kilpailuista kotiinviemisinä siis kaksi ruusuketta, kyllä kelpasi.

Seuraavista kilpailuista ei ole vielä tietoa, mutta ainakin olemme menossa maanantaina Tepolle hyppäämään Pikatsun kanssa. Huomenna myös on tarkoitus käydä heppailemassa, lisää postausta sitten siitä!

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti