lauantai 22. joulukuuta 2012

Vuosikatsaus // Laura

TAMMIKUU
Talvitreeniä Tellun kanssa. Tellu tuli asumaan talveksi meille. Rowilin kanssa treeniä.

HELMIKUU
Tippuminen Tellulta päin seinää ja nilkka pakettiin. Keppisankarina koko kuukausi.

MAALISKUU
Takaisin heppailun pariin! Aluevalmennukset asenteella lahjattomat treenaa Rowilin kanssa.

HUHTIKUU
Tellun kanssa kisakauden avaus Sammaliston tallilla harjoituskisoissa. Luokat 60cm ja 80cm ja tuloksena 0-0 + ruusuke ja 4vp.

© Piia P

TOUKOKUU
Tellun kanssa alue 80cm rata Laaksolla TUURin kisoissa (joissa myös olin päivät toimihenkilönä), ehdottomasti parhaita ratoja ikinä. Tellu myös palasi kotiinsa toukokuussa.

© Piia P


KESÄKUU
Rowilin kanssa kauden ainut aluestartti laaksolla 110cm, tuloksena yksi kielto. Bloggaamisen aloitus, Tellun kanssa muutama 90cm joista tuloksena ylihyppäämistä ja näin ollen maaliviivalle ei ihan ylletty.
Lisäksi Finnderby Ninan kanssa.





HEINÄKUU
Rowil kantavana!
Diptonin (23v) kanssa seurakisoissa 70cm luokan toinen sija.



ELOKUU
Tellun kanssa Ri-Ran kilpailuja korkeudella 70cm ja 80cm
Rasse saapui 19.8!
Treeniä ja yhteistyön hakemista.

ensimmäinen ratsastuskerta

SYYSKUU
Rassen kanssa Järvenpäässä ensimmäiset kilpailut, Laaksolla toiset ja Ypäjällä viikonloppu. Korkeus nousi metriin asti ja kaikki näytti valoisalta.

ensimmäiset kilpailut

Ypäjältä
LOKAKUU
HIHSsissä hoitajana!




MARRASKUU
Ypäjällä ensimmäinen 100 ja 110 Rassella! Tuloksena 0vp kummastakin luokasta.

© Aada Lätti

JOULUKUU
Joulurauha laskeutuu meillekin. Aluevalmennukset ja muutenkin hankitreeniä.




Koko vuosi on ollut toisaalta ehkä huonoin vuosi ikinä ratsastuksen osalta - viimeksi vuonna 2007 en startannut yhtään kansallista starttia, mutta silloin olinkin vasta 12 - vuotias eikä siis minulla ollut lupaa startata kansallisia kilpailuja. Kuitenkin niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin, olen varmasti tänä vuonna oppinut itsestäni enemmän kuin ikinä ennen. Kaikki ei mene ikinä kuten suunnitellaan, ja toimittaessa elävien olentojen kanssa epäonnistumiset ovat arkipäivää.

Kuitenkin loppuvuodesta tuli kaiken kaikkiaan loistava Rassen takia. 10 aluestarttia (korkeus 80-110) joista 8 ilman virheitä, yksi 0-4 ja yksi 4vp. Ensi vuoteen siis on helppo lähteä avoimin mielin. Lisäksi oma elämäni kokee suuria muutoksia tulevaisuudessa kun on haettava jatko-opiskelemaan lukion jälkeen.

Toivotan kaikille lukijoille jo etukäteen hyvät Joulut ja rauhalliset uudetvuodet! Tsemppiä ensi vuoteen kun siitä maailmanlopustakin selvittiin.

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti