lauantai 29. joulukuuta 2012

Joulu ! // Sara

Joulu meni jo muutama päivä sitten, mutta kerron vähän joulusta ja muistakin päivistä jota tässä on elelty. Maailman loppua ei tullutkaan, johtuu varmaan siitä, kun meidän koulu oli yökirkossa ja rukoiltiin sitä. :D No ei siitä sen enempää.

Viime viikon perjantaina menin oman ponini lisäksi yhden valmentajani ratsutettavista. Se heppa oli ihan kiSva, mutta aika vahvan tuntuinen, Kun menin Verutella sen jälkeen, oli ihanaa, koska Pirpu tuntui niin keveältä ja pehmeältä. 

Jouluna Verutella oli vapaapäivä ja me vietettiin joulua silloin. Sain lahjaksi ratsastuskamoja, karkkia, hajuveden, niitä pakkauksia missä on esim suhkugeeli ja voide, kännykän, rahaa, meikkejä (en muista kaikkea) ja Verute sai namia ja korva hupun + huovan. Siskoni sai lahjaksi kynsistudion ja hän teki minulle kynnet :) siskoni kynsiblogi: http://geelikynnetkotona.blogspot.fi/

                                      


Minulla oli paaaaaljoon enemmän kuvia lahjoista, mutta en löydä niitä täältä. :(

Nyt Verute on raspattu & klipattu uudelleen, otin kuvia kännykällä, mutta en osaa ladata niitä koneelle... ehkä joku kohta auttaa täällä ja saan ne kuvat tähän postaukseen. (:


ps. tein uudet sivut ( sara & verute ) ne ei ole hirveen hyvät, mutta käykää katsomssa! ja teen luultavimmin huomenna varustepostauksen jos ehdin, sillä ratsastan Veruten lisäksi jonkun muun tai muita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti