sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Vihdoin postausta! // Sara

Harmittaa kun en ole tehnyt enkä keksinyt mitään postausta moneen päivään! Muutama päivä sitten olisin tehnyt yhden estevalkkupostauksen, mutta kone alkoi lagittamaan, niin en viitsinyt sitä tehdä. No kummiskin, olemme käyneet pellolla kerran, ja koska olin yksin siellä, niin mitään kuvamateriaalia ei sieltä ole. Verute käyttäytyi suhteellisen hyvin lukuun ottamatta kahta pukkikohtausta, mutta se oli vielä hyväksyttävää, olihan se ensimmäinen kerta tänä vuonna peltoilemassa. 

(c) Suvi (vanha kuva)
                    
Kerron nyt pikkusen kahdesta estetunnista jotka ovat jo menneet viikko, pari sitten:

Näistä aikaisempi tunti meni parhaiten näistä kaikista estetunneista mitä mennyt. Aluksi teimme puomiharjoitusta eteen, ja kiinni ja se onnistui aika hyvin. Sitten pientä "jumppasarjaa" jossa oli puomi, okseri, puomi ja sen jälkeen sujuva suora viiden askeleen linja tavalliselle kahden askeleen innarille jonka väli oli hieman lyhyt. Tämäkin tehtävä onnistui aika hyvin, paitsi alussa Verute aina villiintyi puomi,okseri,puomi jumppasarjan jälkeen. Okseria nostettiin kunnes se oli jotain 110-115 cm. Sen jälkeen muutama linja, ja sitten rata.
Rata oli suunnilleen 120 cm. Tämä tunti meni tosi hyvin, koska Verpula oli suht hyvä ja tasanen koko tunnin ajan. 

Ajattelimme viikko sitten, että menisimme ypäjälle tänään (su 9.12) kisaamaan yksi luokka. Yksi estetunti oli ennen sitä, joten halusin päättää vasta kun se oli mennyt. Tämä estetunti ei mennyt läheskään niin hyvin kuin edellinen. Verute oli tosi kuuma ja riehui kokoajan, johtuu varmaan pakkasesta. Niimpä päätin, että emme mene Ypäjälle. 

Vanha kuva
            Minun piti tehdä se varustepostaus tänä vklp, mutta se kai sitten jää seuraaville viikoille. Yritän myös väsätä jotain tavallista videopostausta!

4 kommenttia:

  1. Ihana kuva ponistasi maastossa. Estevalmenuksista olisi kiva saada kuva-/videomateriaalia, mutta on varmasti myös niin, ettei kuvaajia aina ole paikalla. Kuitenkin kiitos pirteästä postauksestasi.

    VastaaPoista
  2. kiitos :) yritän saada jotain kavereita kuvailemaan jatkossa! :)

    VastaaPoista
  3. mikä on korkein este minkä olet hypännyt?:) Postaile enemmän, sillä postauksiasi on kiva lukea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hmm, varmaan n. 135 cm. (: juu yritän, mutta välillä ei keksi mistä postailisi! :D

      Poista