keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Milloin tää loppuu?


Tämän piti olla iloinen postaus. Vaikka eilen väitinkin, ettei minulla olisi mitään kirjoitettavaa (itse en ainakaan lukisi mitään "hehe harjasin ponin ei mul muuta moi" postauksia, joten en siksi niitä kirjoita) niin vähän valehtelin, sillä tänään Tellu tuli meille loikkimaan :) ihanainen heppanen hyppäsi kyllä hyvin, ja jopa "maastoesteitä" pomppi oikein kiltisti ...



Koska minulla on kilpailut sunnuntaina myös Rowililla, päädyin siihen että ottaisin tänään sillä muutaman hypyn pienillä esteillä. Luokathan eivät ole viikonloppuna isoja (100 + 110, kun yleensä ollaan startattu 120).

Käynnissä hevosessa ei tuntunut oudolta, vaan omalta iloiselta itseltään. Ravissa kuitenkin totuus paljastui - se hevonen ontuu taas. Tällä kertaa takapäätään. Ollaan nyt lähes vuosi tapeltu sen kanssa, että se mysteeri ontuu etustaan - vaikka taivutettiin, piikitettiin, hierottiin, kiropraktikoitiin jne, ei vikaa löydetty (jos joku haluaa tästä lisäselvitystä, laittakaa kommenttia, muuten en ala enempää selkoa tekemään :)).
Lopulta kuitenkin pohjalliset ilmeisesti auttoivat tähän, koska nyt etustaan se ei ole ontunut. No nyt on sitten on ilmeisesti takasen vuoro, jossa ei ikinä ole ollut mitään vikaa.

Laitettiin jalkaan animal index side, (?) jonka pitäisi tietääkseni desinfioida jalkaa, mutta myös olla pehmukkeena. Ja eläinlääkäri tilattu.  




Joten nyt kysyn lukijoilta / satunnaisilta vierailijoilta, että jos teidän hepat on ontunut takastaan ja seisseet näin, mitä niiltä on diagnosoitu? 

Alan vähän väsyä tähän... Dumin kisat ilmeisesti Rowilin kohdalta sitten taas välistä, jossei ihmeparantumista satu. No, ollaanhan me kerran päästy tällä kaudella starttaamaan.


- Laura






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti