sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Lieto 3.6 ja Ponimeeting


Lieto 3.6 (110cm)





Hei!

 Olin Liedossa kisaamassa Veruten kanssa ponicupin kolmatta osakilpailua. Luokka oli 110 cm AM5 arvostelulla. Verryttelyssä poni oli oikein hyvä! Liikkui kivasti eteenpäin, mutta pysyi kuitenkin hyvin hallinnassa.
   Kävelimme Lauran kanssa yhdessä radan. Rata oli oikein kiva ja suht helppo. Pohja oli sateesta johtuen hieman mutainen, joskaan ei yhtään liukas.

 Radalla ensimmäiselle esteellä poni oli hieman löysä. Esteen jälkeen kuitenkin laitoin poniin vähän vauhtia ja loppu radan poni kulkikin ihan hyvässä rytmissä. Yhdelle pystylle tuli kuitenkin harmillinen pudotus, koska toin Verpin aika lähelle estettä. Mutta rata oli tosi hyvä minun mielestäni ja poni ei pelännyt lätäkköjä kentällä, vaikka niin olisin luullut. :)

  Menimme liedosta suoraan ypäjälle ponimeetingiin. Poni sopeutui uuteen paikkaan hyvin ja eikä hermoillut turhia.
Ekana päivänä ensimmäisellä tunnilla mentiin puomeja. Verute oli oikein hyvä ja tuli rennoksi loppua kohden. Toisella tunnilla mentiin pieniä esteitä. Vermeli pelkäsi vesiestettä aika paljon, joten suikahti kerran esteestä ohi ja kovaa. Muuten kaikista esteistä yli mentiin, vaikka olikin hurjia esteitä! Mentiin myös yhtenä päivänä derbykentälle ja yhtenä päivänä hyppäämään maastoesteitä, se oli oikein mukavaa. Maastoesteillä Verute ei pelännyt mitään, vaikka olikin veteen hyppyjä yms. Verppi oli oikein hieno <3 Derbylläkin poni meni rohkeasti kaikista puskistakin yli! :)

Lieto 3.6 (110 cm)

  - Sara







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti