sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

:)

Tänään kun ponit olivat laitettu ulos, ei satanut tippaakaan, mutta kun ponit oli ollu ulkona tunnin, kaks, niin sitten alkoi sataa kaatamalla... Poneilla ei ollut tietenkään sadeloimia, joten ne olivat litimärkiä. Kaiken lisäksi Veruten tarhassa oli jättimäinen kuralammikko ja tietenkin Verppi piehtaroi siinä... :D No ei se mitään vein Veruten talliin otin ison puhtaan pyyhkeen ja yritin epätoivosesti kuivata ponia ja samalla saada pahimmat liat pois. Hoitaminen vei 40 min. Onneks mulla ei ole valkoista ponia <3

Menin ratsastamaan ja Verute oli oikein hyvä! Oli rentona kokoajan ja taipui ja oli pehmeä suusta. :) Alussa tein pitkällä sivulla avotaivutuksia ja toisella pitkällä sivulla väistöjä käynnissä. Tein samat ravissa. Tein myös paljon tempon muutoksia. Laukassa tein myös tempon muutoksia sekä voltteja, poni oli ihan hyvä :) Rennoksi ratsastaminen on ponille supertärkeää. Menin maastoon kävelemään loppukäynnit.

Mentiin hakemaan heinäkuormia yhdeltä tallilta ja tallin omistaja halusi, että hyppään vähän hänen 125 cm ponillaan, koska poni ei ollut hypännyt aikoihin. Poni oli oikein kiva ja suloinen. :) En hypännyt sillä 70 cm enempää. Kuvia ei tullut valitettavasti, ensi kerralla sitten! ;)

-Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti