keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Ylppärit ja varsu! // Laura


Huhhuh kun on ollut kiirettä! Ja kuuma... rakastan kesää aivan liikaa.

Ensinäkin työt alkoivat maanantaina ja olen koko viikonlopun juossut erilaisissa tapahtumissa. 

Ensin Perjantaina kävin poikaystävän amistolla seisoskelemassa ikuisuuksia kestävän valmistujaisjuhlan ja siitä jatkoin kotiin järjestelemään ylioppilasjuhliani. Lauantaina aamu alkoi meikkaamisella 5.30 ja seitsemältä istuin jo kampaajan tuolissa. Koululla olevan lakituksen jälkeen säntäsin kotiin juhlasankariksi! Ihana juhla ja tosi kiva ilmakin oli. Illaksi sitten kaupungille juhlimaan (kuskin roolissa tosin) ja yöksi sitten kotiin. Aamulla taas herätys ja Nikon valmistujaiskahvitteluille.... 
Ja kaiken välissä piti valvoa milloin napero syntyy maailmaan!

Ensiksi vähän kuvia ylioppilasjuhlista. Meillä oli sininen teema - esimerkiksi skumppakin oli sinistä! Oli ihan älyhienon näköistä :)











Sunnuntai-iltana pääsinkin nukkumaan ajoissa, jo ysin jälkeen. Univelat painoivat pahasti päätä ja olin aivan poikki. Tosin 4:30 äiti kysyi haluaisinko kätilöksi... 
Pieni rakkauspakkaus oli syntynyt maailmaan.










Kyseessä on ehdottomasti Suomen kaunein varsa. Pieni ori on erittäin terhakka ja kuumaluontoinen. Se toisena elinpäivänään painelikin menemään ympäri aitausta niin ettei äiti lainkaan pysynyt mukana. Pientä oria kutsutaan tuttavallisesti Orvokiksi, mutta sille on oikea nimikin jo päätetty. 

Erityisesti Orvokin jalat saivat heti kiitosta - sen jalat ovat suorat ja vankat ja niitä koristaa kaksi sukkaa. Etujaloissa ei kunnon sukkia ole, vain vaaleampaa karvaa. Varsalla on myös kuonossa valkoista ja kaunis päämerkki. Joku päivä otan Orvokista kunnon videota.


Maailman ihanin ylppärilahja ♥

- Laura



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti