sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

plaaplaa kesä! / Laura

Pieni vintiö kasvaa kauhealla vauhdilla. Joku päivä pitäisi ehdottomasti käydä kuvaamassa videota kun se juoksee - maailman sulosin otus. Harjoittelun tuloksena vähän alle kahden viikon ikäinen varsa osaa jo nostaa kaviot, kävellä kiltisti vieressä ja olla purematta ihmistä. Useimmiten. Joskus tosin unohtuu ettei ihmistä voikkaan rapsuttaa kuten äitiä. Rowil antaa vaavinsa olla aivan totaallisen kuriton - tänäänkin varsa mm juoksi äitiään päin, kihnutti niin kovasti itseään että Rowil meinasi kaatua ja puri äitinsä korvaa kun mamma söi. Uskomaton vintiö.

Rassea kävi toinenkin perhe katsomassa ja Rasse käyttäytyi hyvin! Tyttökin tosin ratsasti Rassea aivan ylihyvin ja selvästi Rasse viihtyi. Itse näytin kokeilumielessä 140cm esteitä muutaman kappaleen ja vitsit kun on hieno fiilis kun 140cm ISO okseri tuntuu aivan kavaletilta tuon hevosen kanssa. 

maneesikin on jo tuttu! © Nina S
Itse olen ollut töissä noin kahdeksan tuntia päivässä. Tuli jo onneksi palkkakin ja motivaatio työn suhteen kasvoi kovasti. Välillä toki väsyttää ja ärsyttää kuunnella asikkaiden huutoa puhelimessa, mutta suurimmaksi osaksi rakastan työtäni! Kiitos VR♥ 

Myös viihteellä kerkesin käymään perjantaina ja lauantaina. Perjantaina istuimme baarissa yhdellä ja pelastimme maailmaa kaverin ja poikaystäväni kanssa. Uusi kantapaikkakin tuli hommattua kun vanhaan meni hermot ääliöbaarimikkojen vuoksi. Lauantaina näinkin sitten vähän enemmän poikaystäväni kavereita ja olivat aivan huikean hauskaa porukkaa! Päädyimme myös kantapaikkamme lisäksi toiselle terassille ja myös Seurahuoneen yläkertaan tanssimaan. Olin todella skeptinen ensin menon suhteen, mutta pian löysin itseni bailaamassa tanssilattialta. En ole vähään aikaan päässytkään tanssimaan niin paljon kun mieli tekee, mutta nyt otin varmasti mooveillani menetetyt hetket takaisin.


Tähän upeaan kuvaan onkin hyvä postaus päättää! Ehdottomasti muuten soittolistalle lisätkää Redrama Clouds kappale ♥ Niin hyvää kesää kaikille, palaillaan enemmän ponien parissa joku päivä!

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti