torstai 17. tammikuuta 2013

Tepon tiistain tunti + mamma♥ // Laura

Köröttelimme taas tuonne Tuusulaan tunnille tiistaina. Oloni oli hieman kipeä ja lisäksi pukeutumiseni epäonnistunut - palelin aivan liikaa pelkässä  poolopaidassani ja olin lopputunnista niin jäässä että ratsastukseni oli kuin perunasäkin.

Alussa teimme ravissa töitä ja sen jälkeen laukka - käynti siirtymisiä. Rasse oli ok, oma ratsastukseni ei. Kun hevonen muuttuu tyhjäksi edestä, teen sen virheen että alan ratsastaa sitä kädellä että saisin jonkinlaisen tuntuman aikaiseksi ... oikea ratkaisuhan olisi ratsastaa pohkeesta eteenpäin, mutta tyhmä mikä tyhmä ratsastaja.

Alkutunnin hypyt menivät hyvin ja sain jopa muutaman kerran tuntea taas miltä oikea hyppy tuntuu.

Lopputunnista tulimme sitten muutamaa yksittäistä isompaa (115-120cm) estettä. Ne kuitenkaan eivät olleet lainkaan hyviä ja tämän vuoksi jäi koko tunnista vähän paha maku suuhun. Hevonen ei halua venyttää itseään oksereista yli yhtään väsyneenä ja "hitaasta" temmosta, joten se miltein hyppäsi takapuomin päälle. Lopulta kuitenkin kun sain itse taas maltettua niin tuli muutama ok suoritus.

Kuitenkin päivän ihanaan asiaan, nimittäin Rowil on nyt sitten todistetusti taas paksuna ♥ 6kk taitaa olla nyt ja arvioitu aika on siis päättäreiksi. Varsu oli kuulemma nukkunut kauhean syvästi eikä ollut välittänyt eläinlääkärin tökkimisestä lainkaan - hyvä poni, pidä pintasi! Tai sitten se on jo kuollut .........

Kuvia ei nyt tähän ole, mutta toivotan kaikille paljon lämpöä näin kylmään! Ja körökörö mä lähden ajelemaan kiitos ajokortin jee !

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti