tiistai 8. tammikuuta 2013

Laura 18v!!! // Laura

JEEEEEEEEEEEEE ONNEA MINÄ 18V !!!!!

Päivän kunniaksi läpäsin myös autokoulun teoriakokeen kahdella kuvavirheellä (joista toinenkin vain ajatusmoka) ja pistin syöden hyvin ♥ Ihanat ystävät muistivat onnitella (ja poikaystävä myös heti puolenyön jälkeen!) ja luvassa oli iltapäivällä vielä hassun hauskaa ratsastusta Rassen kanssa. Ai miten niin ihana päivä?

Hyppäsin Rassella muutama päivä sitten. Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan harmittaa ettei ollut kameraa mukana - viimeiseksi 125cm okseri meinaan ylittyi sellaisella hypyllä etten uskonut sitä pääseväni kokemaan. Hyppy oli helppo, ilmava ja hevonen innoissaan. Selässä pysyminen oli pieni ongelma, sillä hevosen takajalatkin ponkaisivat niin suoraksi huolella että meinasin olla nenälläni esteen jälkeen. Taisinkin kiljaista heti maahan päästyäni "OMG" tai vastaavaa, oli niin upea fiilis.

UV 2013 ETKOT !!


Lupaan ensi kerralla ottaa teille muutaman videon jos saisin samanlaista fiilistä tulemaan. Haleja kaikille lukijoille ja muillekin.

ps jos joku tietää missä olisi seurakisoja tasolla 90-110 niin saisi vihjailla! Järkevän matkan päässä Riihimäeltä (tunti - puolitoista).

- Laura

2 kommenttia:

  1. me mennään danan kanssa varmaan ekat kisat peikin tallilla, ne oli mun mielestä 22.1 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okkei hyvä tietää, peik onkin meille tuttu paikka :) Pitää katsoa jos tultaisiin sinne tuon kanssa!!

      - Laura

      Poista