keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Heihei Bagille ! / Laura

Bagira lähti nyt sunnuntaina sitten Kuopiota kohden. Pieni tamma pääsee siellä kilpailukäyttöön ja tuntitoimintaan mukaan. Toisaalta haikea fiilis, toisaalta taas stressistä katosi suuri palanen kun ei ole kenenkään toisen hevonen omalla vastuulla.

Töitä olen pakertanut ihan mukavia määriä, osaksi monta kertaa viikossa, osaksi en ollenkaan. Lisäksi olen nähnyt kavereita ja ollut "sählyvaimona" katsomassa pelejä. Jonnekin se aika vain tuntuu hurahtavan joka päivä. Koulukin sujuu mallikkaasti, mutta onneksi ensi viikolla on loma - en jaksaisi yhtään nyt enää reissaamista ja junanvaihtoja!

Olisi kyllä hauskaa jos olisi jossain vaiheessa oikeasti jotain kerrottavaa ... Mutta same old same old :)

AINIIN Kaisun varsa potkii jo masussa :) Se tamma on kyllä niin turvonnut etten voi käsittää, ei varmasti enää kuukauden päästä mahdu ovesta. Laskettu aika on 18.4.

Lisäksi stressaan aivan hulluna ystävänpäivästä (lahja puuttuu yhä...) sekä tulevasta vuosipäivästä. Vihaan lahjojen ostemista jos inspistä ei siihen ole. Onneksi sentään rahoitus on ainakin tällä hetkellä kunnossa niin ettei siitä ole stressiä :)

Ihanaa kevään jatkoa, päivitellään taas kun Rowilin selkään saan kivutuksi!

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti