maanantai 14. lokakuuta 2013

... / Laura

Viiminen viikko vierähti käynnistyy ...

En oikein osaa kertoa mitään kovin fiksua, joten en kerro juuri mitään hyödyllistä. Hevosarki on rullannut turhankin tasaisesti - olen jokaisena päivänä (vapaapäiviä lukuunottamatta) kiivennyt kyytiin, mennyt derbylle ja tehnyt joka päivä ihan perusjuttuja. Laukkaillut eteenpäin, koonnut, tehnyt vaihtoja (suorana!), väistöjä, taivutuksia ... en oikein osaa sanoa mitään fiksua.

En ole ikinä ennen joutunut hevosesta luopumaan. En siis tiedä mitä tässä yleensä tehdään. Meidän viimeinen ratsastuskerta on siis perjantaina Hartwall Areenalla. Miltä se tulee tuntumaan? Tulla pois radalta ja tajuta että se oli sitten siinä? Outoa.

Tepon tunti meni todella hyvin viime viikolla. Siitäkin on oikeasti miltein viikko? En ole saanut videoita siirretyksi koneelle laiskuuttani. Opeteltiin puristamaan - ei potkimaan, ja ihan perusjuttuja. Isoimmillaan esteet taisivat olla 130 - 135, ei siis mitään ihan hirmuisen isoa.

Viikko tulee olemaan kamalan kiireinen. Ahdistaa jo valmiiksi etten kerkeä tehdä kaikkea mitä olen suunnitellut. Pitäisi kahtena iltana olla töissä, pestä hevonen, pestä tavarat, valita vaatteet, letittää harja, harjata häntä, harjata hevonen huolella.... suunnitella, laittaa ja kuurata. Pinota, pakata ja huolehtia. Tehdä sitä, tätä ja tuota. Ja ainiin, ratsastaa vielä välissä ja toivoa kovasti sormet ristissä että selviän radoista hengissä. Ja kaikki tämä ennen kuin edes starttaamme Pasilaa kohti torstai aamuna!

Eiköhän tää tyhjä löpinä riitä, palataan taas asiaan kun on yhtään aikaa! Varmaan laitan jotain pientä sälää kännykällä tänne jos kerkeän :)

- Laura

4 kommenttia:

  1. Mitä oot menos hyppää hissiin? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Junior tour eli siis 120+120 ja finaali ois 130 mut tuskin sinne päästään :)

      - Laura

      Poista
  2. Tsemppiä Laura kisaan, pidän teille peukkuja! =)

    VastaaPoista
  3. Kiitos ♥ toivotaan et selviän häpäisemättä itseäni!!

    VastaaPoista