perjantai 8. maaliskuuta 2013

Treeniä treeniä // Laura

Hupsista keikkaa kun päivät vain vierivät.... ensi viikolla pitäisi jo kirjoituksista taas selvitä kunnialla ja muutenkin saada taas vähän asioita hoidettua - hakea jatko-opiskelemaan ja niin edespäin!

Meille kuuluu tänne maalle hyvää. Rasse on saanut kauheasti lihasta ja se alkaa miltein näyttää oikealta kaulan ja pepun osalta. Joskin kysyisin jos joku osaisi vastata että miten hevoselle saa lihasta heti sään etupuolelle? Siinä on se "kolmio"lihas jolla hevonen siis kantaa itseään, mutta muuten tuntuu että se on vielä kauhean kuiva siitä kohtaa. Lisää siis eteen - alas treeniä vai?

Tepon treenit ovat menneet pitkälti sillä kaavalla että ensin alkuverkoissa meinaan pillahtaa itkuun kun koko touhu tuntuu niin toivottomalta - mutta kun päästään hyppäämään niin riemulle ei ole rajoja. Se on helppoa kun sen osaa (tai jotain vastaavaa...). Sarin tasaisen tunnit taas tuntuvat aina menevän hyviä - ihan sama teemmekö lisättyä ravia (jossa kuski meinaa tippua koska tuosta irtookin ravia) vai teemmekö laukanvaihtoja (puhtaita - tottakai!).

En pääse Ypäjälle taaskaan hyppäämään kiitos matikan preppauskurssin, mutta kai sitä pakko on koulu laittaa etusijalle vaikka mikä tulisi. Tampereelle sitten menenkin varmaan lauantaina hyppäämään ja illalla sitten Examplen keikalle the circukseen. En ole kerennyt vielä uudestaan baariin lähteä vaikka joka viikonloppu olenkin miltein ollut jossakin!

Ainiin meidän treenauksesta .... Olen nyt pyhästi päättänyt etten tuota hevosta enää koulua treenaa kun ei siitä aina meinaa tulla mitään kun kumpikaan ei osaa eikä halua. Olen siis nyt miltein pelkästään mennyt kavaletteja ja puomeja sekä käynyt pellolla spurttailemassa. Ja mennyt ilman satulaa. Sitten valmennukset päälle ja kaikki sujuu paljon paremmin :)

Tampere 110cm A.2.0 puhdas rata ensimmäinen ei-sijoittunut
- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti