maanantai 25. helmikuuta 2013

TRS 24.2 kansallinen // Laura

Eli kuten jo vähän eilen ensimakua laitoin, niin 110cm hypeltiin puhtaasti. Tosin siihen liittyi semmoinen hauska puoli, että kun päätin ratsastaa ihan hitusen aikaa ja käänsin trippelin jälkeen, niin hevonen kääntyikin ja oli viittä vaille etten itse maistellut maan hiekkaa. No ei siinä mitään - hevonen käyntiin ja jalustimet takaisin ja uudelleen laukannosto .. hehheh. Sijoituksena ensimmäinen ei-sijoittunut.

Hevonen sitten traileriin lepäämään ja kavereiden kanssa kerhoa pitämään. Kyllä sitä pitää sanoa että muutamat henkilöt tekevät aina tästä lajista mukavemman harrastaa, pisteet heille ;)

120cm radankävelyssä jo totesin että Johanna Mikkola oli kyllä tehnyt yhden parhaista radoista varmaan ikinä - selkeä, mukava ja etenevä rata. Mikäs siinä, verkkaillessa huomasin että hevonen tietää mitä tehdä vaikka kuski toi ihan miten sattuu ja jännitteli itse kauheasti. Radalle päästyämme kuitenkin muistin mistä nappuloista pitäisi hipsutella että poni juoksee ja juoksihan se. Yksi kepukka alas (tulos siis 4vp), mutta sekin  siitä syystä että jostain syystä mielivaltaisesti tungen hevosen kiinni tuohon kyseiseen pystyyn?

Olkaa hyvät, siinä ratavideo ;) Saa antaa vapaasti kommenttia ja kritiikkiä ridauksestani, en malta odottaa kuulla!


- Laura

2 kommenttia:

  1. Hyvä rata! Millainen pohja oli? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan törkeen hyvä kun hoitivat aina sitä välissä! Toki vähän verkassa oli vähän pehmeää mutta ainakin 120cm tasolle ihan unelma.

      Muutenkin muuten kisat toimivat hyvin! Ja kiitokset :)

      - Laura

      Poista