keskiviikko 13. helmikuuta 2013

TRS 10.2 + Tepon tunti // Laura

Tampere 10.2

90-100cm

Tasaisen verryttely ylämaneesissa aivan nappiin ja sain vain ihmetellä miten rauhallinen hevonen osaa olla kilpailupaikalla. Esteverryttelyssä ihan fine, joskin vähän lentoon lähdössä ja oli hirmuisen jänskää. Rata ihan ok, vähän piti punkea ja änkeä. Ja säätää jos videota katselee. Yksi keppi alas kun hevonen punki ulospäin ja tapoin laukan ja änkäsin sen esteelle niin että se madaltui liikaa.

110cm

Kuskia hirvitti vähäsen, mutta onneksi hevonen muistutti ettei semmoiseen ole aikaa. Verryttely todella hyvin, joskin siellä oli vähän ehkä liikaa menoa ja meininkiä paikoin. Tuli jopa vähän kiirus kun kukaan ei muistanut mainita että meen seuraavana radalle, mutta onneksi kerkesin hyvin. Sitten vain radalle ja kovaa yritystä selvitä hengissä. Hyvinhän se menikin, sama este tosin ongelmana mutta tuloksena silti 0vp. Ainiin ja tuli siellä se yksi onnenkantamoinenkin kun lähes äänestä päätellen törmäsimme yläpuomiin - ja silti se pysyi kannattimillaan?

Ongelmia koko päivän käsien kanssa - veivaan jotain ihme kiemuraa niillä koko ajan ja ohjat pitenee ja liike lisääntyy? Oudon näköistä ja varmaan hevosestakin rasittavaa.



Teppo 12.2

Koska olemme menossa 24.2 Tampereella kilpailemaan kansallisiin kilpailuihin, niin pitäisi luokatkin tietää. Ilmottautuminen menee umpeen 18.2 ja koska seuraava Tepon tunti olisi 19.2 niin oli pakko nyt mennä turhankin lähellä kisoja hyppäämään tunnille. Teppo kuitenkin tiesi kilpailuista ja otti asian huomioon.

Alkuverryttelyssä paljon laukkaa (vasemmalle - ja se jopa onnistui!) ja kivaa fiilistä. Esteillä jumppasarjaa ja sitten pientä säätämistä pikkuesteillä. Hirrrrmuisen hyvä meno, ja lopuksi ~ 120cm rata jossa vain yksi kämmi by kuski. Tuloksena siis se että Tampereella mennään TIITITITITIIIIiiii.....


110cm ja 120cm! Tai ainakin yritetään, tuloksesta ei ole mitään takeita.

Mitäs muuta sitten ...

No olen tässä kerennyt istua jo kertaalleen kirjoituksissa. Äidinkielen tekstitaito oli perjantaina ja sitten olin juhlimassa kevyesti illalla. Sunnuntaina kilpailujen jälkeen kävin myös kaverini kanssa ajelemassa ja maanantaina lähdin taas reissulle poikaystäväni luokse. On se rankkaa kun ei ole koulua hehe .... ;)

Huomenna on luvassa penkkarit ja perjantaina abiristeily josta sitten lauantaina jatkoille ja jatkojen jatkoille. Olen myös yrittänyt laittaa kesätyöhakemuksia eri paikkoihin, tai no "kesätyö" on aika hauska sana kun oma loma alkaa kokonaan jo ennen huhtikuuta jos ei pääsykokeita oteta huomioon. On tässä kaikenlaista menossa. Saatan myös lähteä huhtikuussa (tai siis luultavimmin lähden) viikoksi Belgiaan :)

- Laura

ps. huudelkaas vähän nyt Saralle että postailee taas ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti