tiistai 17. toukokuuta 2016

Kevään jatkoa

Ihanaa että viimeinkin alkaa taas aurinkokin näyttäytyä. Olen ihminen, joka vihaa yli kaiken talvea ja pimeää - tuntuu ettei edes ajatus liiku, kun ulkona on 3/4 vuodesta niin tylsä keli. Kerkesin jo parvekkeen pestä, ja tunkea sinne patjan jossa voin ottaa aurinkoa (joskin sillä lopputuloksella, että olin hetken aikaan ihan punainen. Ups.).

Kerkesin käydä jo yhdissä kisoissa, jossa Rowil oli taas ihan huikea ja nappasi voiton 6 sekunnin erolla 90cm luokasta. Olisimme voittaneet myös metrin jollain yhdeksän sekunnin kaulalla, jos en olisi kämmännyt yhtä okseria täysin, tulos oli siis siitä 0-4. Nyt sunnuntaina olisi taas tarkoitus lähteä samoihin geimeihin loikkimaan, en malta millään odottaa!

Orvokki kerkesi tunkea kenkänsä säteeseen, ja on nyt taas ontunut kuukauden päivät. Kerkesin jo kerran käydä siellä selässä itse, ennenkuin äksidentti kävi. Kiva. Päästään varmaan olemaan yhtä aikaa terveitä joskus vuonna 2050.

Itse onnistuin murtamaan häntäluuni vappuna, ja olin koko viime viikon kirjaimellisesti sohvalla makaamassa. Oli kyllä ihan ylitylsää, onneksi oli netflix.

Pääsin myös loikkimaan yhdellä uudella tuttavuudella pari viikkoa sitten. Kuinka outoa ja erilaista se onkaan kun ei ole oma hevonen kyseessä! Oli kyllä ihan älyttömän kivaa, vaikka tämmöinen arkajalka olenkin.

 Nyt käyn kyllä aamukahvia noutamassa, ja sitten jatkan Game of Thrones maratoonia ennen töitä. Viime viikolla olisi ollut "vain" 78h, nyt tällä viikolla joko 40h tai 48h .. Noh, ei ainakaan turhaan tarvitse vapaa-ajalleen kehitellä tekemistä kun sitä ei ole.

Palaillaan 8)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti