keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

RiRa 12.7. ja muuta liibalaabaa

Oh kuinka aika vieriikään eteenpäin kun on tekemistä... ensimmäinen vapaapäivä sitten kymmenennen päivän.

Olen tässä kesän ajan ollut lähikaupalla töissä, mutta sen lisäksi sain mahdollisuuden tehdä parin viikon sijaisuuden hammashoitajalla oman alan töissä. Oli todella antoisat ja upeat kaksi viikkoa, ja sain paljon vinkkejä ja tietoa käytännön asioista, hyviä kontakteja ja etenkin kokemusta! Toki pari rankkaa 14h työpäivää verotti hitusen voimia, mutta ne kävin onneksi reivaamassa takaisin Summersound festivaleilla - Alesso oli uskomaton ja Ummet Ozcan aivan huikea! Pieni reivihiiri asustaa kyllä niin visusti minussa ettei ole tosikaan.


Hevosasiat rullaavat yhä oikeastaan samalla tavalla kuin ennenkin. Outi on hillittömän iso (varmaan 160cm kohta...) ja Orvokin kaula paksunee paksunemistaan. Kummatkin ovat saaneet vähän massaa kerätä talven varalle, ja muutenkin laiskotella laitumella. Dipton myös on ja lihoo. Itse kävin nappaamassa napakorun masuun roikkumaan myös.


Rowil pääsi taas käymään Riihimäen raviradalla kilpailuissa pari viikonloppua takaperin. Luokkavalinnat oli 90cm ja 100cm pitkän tauon vuoksi, sillä töiden takia sekä ratsastaminen että kilpaileminen olivat olleet tauolla parisen kuukautta. 90cm luokka meni tavallisen tapaansa - Rowil oli huikean hyvä ja ratsastin aikaa reiluhkosti. Uusinnassa valitettavasti tuli kauden eka kämmi kun jäin liikaa ratsastamaan taaksepäin ja otimme ihan turhan puomin, Tietenkin taitaa olla sanomattakin selvää että aikamme oli luokan nopein ;)

100cm Rowil oli ihan huikean hyvä ratsastaa. Edellinen ratsukko teki tuplanollan ja erittäin nopean uusinnan, joten tiesin että kaasua pitäisi kääntää jos edes kolmen parhaan joukkoon mielisi. Rowil hyppäsi ihan äärettömän hyvin ja uusinnassa liikkui todella hyvin isoo laukkaa eteenpäin. Harmiksemme jäimme 'vasta' toisiksi, mutta Rowil suoritti niin hyvin ettei kyllä harmittanut yhtään. Tammamamma on kyllä ihan huikean hyvä tällä hetkellä!

Nyt kesä jatkuu vielä Weekend Festivalien parissa, parin kilpailun ja laivareissun merkeissä. Tosin kun laivareissu koittaa on myös koulut alkaneet - hei milloin ne kuuluisat helteet alkaa?!

Lisäksi on suunnitteilla yksi ihan huikeanhuikea juttu, mutta siitä laitan sitten lisäinfoa jos asia toteutuu. Kannatan aina negatiivista lähestymistapaa kaikkeen niin ei ainakaan pety!

- Laur

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti