lauantai 17. toukokuuta 2014

Busy Doin' Nothin'

Nyt kun tuntuu että tää mun tuuri hevosten kohdalla jatkuu. Ipe kävelee vieläkin ja parantelee itseään ja kaikki omat hevoset on joko saikulla tai liian nuoria ratsastettavaksi. Onneksi silti puuhaa olen elämälleni keksinyt - koulussa ja töissä on tullut vietettyä paljon aikaa. Onneksi nyt on ihana vapaa viikonloppu ja vielä hyvä sää kaupan päälle! Toki kaipaisin takaisin kilpailemaan, mutta kun tilanne on mikä on niin ei tässä kannata mieltään pahoittaa.





Outi on nyt iältään kaksi viikkoa. Se kasvaa niin nopeasti, että meinaa nyt varsariimu käydä liian pieneksi - siis se sama riimu joka oli Orvokille ok vielä kahden kuukauden jälkeen. Lisäksi se on alkanut heittäytyä villiksi - siis niin villiksi että välillä on meinannut olla vaikeuksia hallita sitä. Se ymmärtää kyllä riimussa kävelemisen idean paremmin kuin Orvokki, mutta sen muisti on välillä todella lyhyt ja huono - "ai siis mitä, pitiks mun nyt kävellä eikä sinkoilla tai seisoskella :o". Lisäksi se on tietyllä tavalla helppo varsa, mutta tavalla todella vaikea.


Käytännössä siis esimerkiksi se ei saa paniikkia mistään. Sen voi napata syliotteeseen ja Outi rauhoittuu siihen. Lisäksi sille kaikki uusi tekeminen on ok, vaikkapa jalkojen pesu ja jalkojen nostelu. Tosin se kertaalleen keksi ettei halua että sen selkää harjataan tai takakavioita nostellaan - hirmuinen kiito karkuun. Outi myös pelkää kameran ääntä - tämä oli suurin yllätys siksi Orvokki on aina ollut todellinen linssilude ja oikein tullut räpsivään kameraan kiinni.


Nyt lähden ottamaan aurinkoa ihanaan kesäsäähän! Ihanaa kevättä ja kesää kaikille ♥

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti