sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Ypäjä 16.3

Sain viimeinkin vähän tietoja uudelleen muokatuksi, eihän siihen mennytkään kuin puolisen vuotta. Nyt tosiaan tili on "pelkästään" käytössäni eli siis sain vaihettua oman nimeni ja kuvani tuonne hurraa!

Aiheeseen kuitenkin - tänään kilpailtiin sitten Ypäjällä. Herätys oli aamulla kello 5.30, joka kirpaisi yllättävän vähän. Väsytti joo, muttei liikaa. Kilpailuvaatteet oli eilen katsottu jo valmiiksi ja sain jopa istahtaa valmiiseen aamupalapöytään.

Lähtö oli noin 6.40 ja matka kesti noin kymmentä yli kahdeksaan. Keli oli aika kamala, tie oli paikoitellen liukas ja lunta satoi hieman. Onneksi kuitenkin pääsimme turvallisesti perille täpötäydelle parkkikselle haimihallin luokse.

Kävin kävelemässä radan ja näyttämässä Rowilin paperit. Sitten siirryin takaisin trailerille ja otimme hevosen alas. Kävelin muutaman minuutin ulkona, mutta totesin sisätilan olevan mukavempi vaihtoehto kuin kylmä tuuli, joten siirryin maneesiin kävelemään ja ravailemaan. Luokka alkoikin heti ja aloitin verryttelyn rauhallisella ravilla. Koska Rowil on yleisesti todella hyvin avuilla, niitä ei tarvitse verryttelyssä niin "katsoa läpi" vaan tärkeämpää on huolehtia riittävästä verryttelystä ja hyvästä fiiliksestä jota Rowiliin tulee luoda. Hypyt onnistuivatkin hyvin ja pääsin kymmenentenä radalle.

Rata oli suhteellisen simppeli, joskin jotkin välit olivat hieman pitkiä kun edelliselle esteelle joutui kääntämään "nopeasti" ja jarruttamaan siis kaarteessa. Tamma kuitenkin toimi aivan käsittämättömän hyvin ja mitään ongelmia ei syntynyt. Viimeisen linjan olin ajatellut ratsastaa viidellä (23m), mutta lopulta vähän lyhyt kuusi oli kuitenkin parempi ratkaisu.



Lopputuloksissa olimme sitten sijalla 4, eli paluu meni paremmin kuin uskalsin toivoa!

En tiedä vielä yhtään missä aion jatkaa tätä upeasti startannutta kilpailu-uraani, mutta luultavimmin esimerkiksi Tampere voisi ensi kuussa kutsua nimeäni. Kuitenkin työt rajoittavat aina miltein kilpailujani, jotenka tätä pitää hieman sumplia .....

tyytyväine
Hyvää viikonloppua kaikille!

- Laura

2 kommenttia:

  1. Toi rata näytti tosi hyvälle!! :) jee hyvä te!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tuntuki tosi hyvälle! Ei tuu vielä rimakauhuu noin pienillä... sullaki meni hyvin Ypäjäl jeee ! ♥

      Poista